Alles in 1 pakket acties: tv bellen internet aanbiedingen

Bijna iedere aanbieder van een alles in 1 pakket met internet, bellen en tv heeft een leuke aanbieding. Zo krijg je bijvoorbeeld een paar maanden korting of komt er een gratis monteur langs om je pakket te installeren. Zo'n actie is bedoeld om klanten te trekken met de bedoeling dat je blijft hangen als je contract is afgelopen. De meeste mensen doen dit ook omdat ze geen zin hebben in al het geregel. Maar wil je echt zo voordelig mogelijk uit zijn, dan doe je er juist slim aan om iedere keer over te stappen. Zo kun je telkens opnieuw gebruik maken van een nieuwe actie en blijf je voordeel houden! Lees hier verder voor de leukste tv bellen en internet aanbiedingen

Acties alles in 1 pakket met internet, bellen en tv

Met een alles in 1 pakket met internet, bellen en tv ben je over het algemeen voordeliger uit dan wanneer je alle diensten apart afsluit. Maar door op de juiste acties te letten kun je nog meer voordeel hebben. Er zit aardig wat verschil tussen de acties van de aanbieders. Hieronder zijn de acties van de alles in 1 pakketten met internet, bellen en tv vergeleken zodat je gelijk kunt zien wat de normale prijs is, de actie en wat je totale voordeel is.

Alles in 1 pakket Normale prijs Actie Totale voordeel
UPC voordeelpakket 46 euro   69 euro
UPC 50 MB 49 euro   73,50
UPC meer tv 55 euro   82,50
UPC meer tv 50 MB 58 euro   87 euro
       
KPN Instap 45 euro Eerste 3 maanden: 30 euro 45 euro
KPN Standaard 55 euro Eerste 3 maanden: 40 euro 45 euro
KPN Premium 65 euro Eerste 3 maanden: 50 euro 45 euro
       
Ziggo Basis 42 euro Geen vast contract -
Ziggo Plus 52 euro Gratis monteur -
Ziggo Extra 67 euro Gratis monteur -
       
Tele2 40 euro  Eerste 6 maanden: 20 euro  120 euro 
       
Scarlet 34,95   -
       
T-mobile 37,50  Eerste 8 maanden: 20,50  136 euro 
       
Telfort 41 euro  Eerste jaar: 37,50  42 euro 
       
XS4all  Verschillend  Eerste maand gratis  Afhankelijk van pakket 

Conclusie

Zoals je ziet kan het voordeel aardig oplopen! Toch moet een leuke actie niet de enige drijfveer zijn om een alles in 1 pakket afsluiten. Het is belangrijker om een pakket af te sluiten wat precies aan jouw wensen voldoet. Ook zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de contractduur en eenmalige kosten!