Alles in 1 pakket populair: tv internet bellen vergelijken

De meeste aanbieders bieden verschillende alles in 1 pakketten aan. Dit kan soms lastig kiezen zijn. Ook valt het vaak niet mee om alles in 1 pakketten te vergelijken. De meeste aanbieders helpen je een handje door aan te geven wat het meest gekozen alles in 1 pakket is. Dit is het populairste alles in 1 pakket. Met het populairste alles in 1 pakket kun je over het algemeen alle kanten op. Het is uitgebreider dan het basis of goedkoopste alles in 1 pakket, maar minder uitgebreid dan het extra of plus alles in 1 pakket. Je kunt zeggen dat het populairste alles in 1 pakket er eigenlijk tussenin zit!

Populairste alles in 1 pakketten

Wanneer je naar de populairste alles in 1 pakketten kijkt, valt op dat de meeste mensen voor een betrouwbare naam kiezen, zoals UPC, Ziggo of KPN. Dit zijn niet de goedkoopste opties, maar vertrouwen is ook belangrijk. Veel mensen hebben hun twijfels bij een goedkoop pakket. Ze vragen zich af of er geen problemen zijn met bijvoorbeeld tv of internet of dat er wel een goede klantenservice. Ook moet je over het algemeen zelf veel regelen via internet. Toch is dit idee een beetje achterhaalt. Een goedkoop alles in 1 pakket is in principe net zo goed als de pakketten van de bekende aanbieders. Toch blijkt dat een goede naam erg belangrijk is! Hieronder de verschillende aanbieders van alles in 1 pakketten met internet, bellen en tv en hun meest gekozen alles in 1 pakket.op

Top 3 alles in 1 pakket populair

Aanbieder Prijs per maand Overstappen
UPC 52,50 Overstappen naar UPC
Ziggo 52 euro Overstappen naar Ziggo
Tele2 40 euro Overstappen naar Tele2

 

Alle populaire alles in 1 pakketten

Aanbieder Internet TV Prijs per maand Actie

UPC voordeelpakket 50 MB

50 MB 60 zenders 52,50 euro Eerste 3 maanden: 42,50

Ziggo Alles in 1 Plus

50 MB 60 zenders 52 euro Gratis monteur

KPN Standaard

40 MB  55 zenders 55 euro  Eerste 3 maanden: 40 euro

Tele2 Basispakket

20 MB  55 zenders  40 euro  Eerste 6 maanden: 20 euro + 50 euro filmtegoed 

Scarlet Family

20 MB  28 zenders  34,95  Met mobiele simkaart 

Xs4all

20 MB  55 zenders  56 euro  Eerste maand gratis + gratis monteur

T-mobile fiberfast

30 MB  48 zenders  43,45  Eerste 4 maanden: 23 euro 

Telfort basispakket

25 MB  50 zenders  41 euro  Eerste jaar: 37,50 + gratis monteur 

Conclusie

De meest gekozen alles in 1 pakketten zijn een goede combinatie van interne, bellen en tv. Hiervoor betaal je gemiddel tussen de 50 en 55 euro. Aanbieders als Scarlet, Telfort en T-mobile richten zich vooral op klanten die graag zo goedkoop mogelijk uit willen zijn. De pakketten en mogelijkheden zijn over het algemeen minder breed, maar je weet wel zeker dat je een scherpe prijs te pakken hebt! Maak voor jezelf de afweging wat je nodig denkt te hebben. 100 zenders klinkt bijvoorbeeld leuk, maar je kunt ze toch niet allemaal tegelijk bekijken!