Internet overstappen

Internet afsluiten

Er zijn verschillende mogelijkheden als je internet wilt afsluiten. Zo kun je naar de winkel stappen. In dat geval krijg je gelijk het internet pakket mee naar huis. Maar het is ook mogelijk om online internet af te sluiten. Dit is uiteraard alleen mogelijk als je al internet hebt en graag wilt overstappen. Wanneer je online overstapt, dan krijg je het hele internet pakket thuis gestuurd. Over het algemeen krijg je het binnen enkele dagen tot weken binnen. Vaak staat op de site aangegeven hoe lang het zal duren. Het voordeel is dat sommige providers speciale aanbiedingen hebben als je online internet afsluit. Een nadeel kan zijn dat je niet altijd een aanspreekpunt hebt en veel zelf moet regelen en aansluiten!

Online internet afsluiten

Het is een kleine moeite om online internet af te sluiten. Over het algemeen begint het eerst met een check of internet wel mogelijk is in jouw woonplaats. Dit is een kwestie van je postcode invullen. Wanneer het mogelijk is kun je de rest van je gegevens invullen, zoals je naam en adres. Wanneer je nog klant bent bij een andere provider, dan zal gevraagd worden of je gebruik wilt maken van de overstapservice en wanneer je abonnement afloopt. De overstapservice houdt in dat je nieuwe provider de gehele overstap regelt. Zo hoef je geen dag zonder internet te zitten. De meeste providers werken met een jaarabonnement. Na dit jaar is je internet abonnement per maand opzegbaar. Dit kan per provider verschillen dus lees altijd even je contract en de voorwaarden na!

Internet aanbieder Overstappen
UPC Overstappen naar UPC
KPN Overstappen naar KPN
Tele2 Overstappen naar Tele2
Ziggo Overstappen naar Ziggo 
T-Mobile  Overstappen naar T-Mobile 
Telfort  
Scarlet Overstappen naar Scarlet 
XS4all Overstappen naar XS4all

Conclusie

Veel mensen sluiten online producten af. Het voordeel hiervan is dat je je op je gemak kunt oriënteren. Zo kun je prijzen, snelheid en klanten beoordelingen vergelijken. Ook is het binnen een paar minuten geregeld als je wilt overstappen. Wanneer je besluit om van internet provider te wisselen, bekijk dan geljk de mogelijkheden voor bellen en tv. Met een drie in één pakket ben je vaak een stuk voordeliger uit en ook dit kun je heel gemakkelijk online regelen.